- Autor: sallca
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paprika žlutá | 50 |
Paprika bílá | 50 |
Rajčata | 50 |
Cuketa | 50 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Dochucovadla:
sůl a provensálské koření
Energetická hodnota celkem: 558 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme na kousky a potom osmahneme na olivovém oleji. Přidáme trochu vody a koření, necháme vařit asi tak třičtvrtě hodiny do úplného změknutí a kašovité konzistence. Nakonec přidáme sůl a kdo má rád může přidat i česnek.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.